Začetki segajo v leto 1968

Predstavitev


Podjetje MIZARSTVO VARDJAN je ustanovil stari oče Jože Vardjan okoli leta 1968. Podjetje se je takrat večinoma ukvarjalo z proizvodnjo stavbnega pohištva in notranjega pohištva.

Po upokojitvi je podjetje prevzel moj oče Jože Kobe in podjetje vodil do svoje upokojitve. Podjetje se je predvsem ukvarjalo z proizvodnjo opreme za vrtce, domove starejših občanov za znane kupce.

Leta 2015 sem podjetje prevzel in preimenoval v MIZARSTVO- Aleš Kobe s.p. Dosedanje delavne izkušnje sem pridobil pri očetu pri katerem sem se zaposlil leta 1993.Sodeloval sem preko bivšega delodajalca pri opremi turističnega informacijskega centra v Kočevju, pri projektu opremi Orlove sobe v Kočevski Reki. Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja pohištva za poslovne in prodajne prostore, izdelujemo pa tudi pohištvo po naročilu kot so oprema za predprostore, spalnice, kopalnice, kuhinje, otroške sobe, garderobne omare, sobna vrata in vhodna lesena vrata.

V letu 2016 sem podjetje posodobil z nakupom nove tehnološke opreme.

Letos smo opremili trgovino v Kočevju, opremo za knjižnico v Cerknici, oprema za srednjo frizersko šolo.

Utemeljitev v čem se izdelki oziroma storitev razlikuje od drugih izdelkov oziroma storitev na trgu: Opravimo brezplačno meritev, svetujemo, izdelamo in montiramo lastne izdelke razvite v podjetju, izvajamo servis lastnih izdelkov.


Ime operacije: Spodbude za rast podjetij na področju rabe lesa (P2L)

Namen operacije: Nakup nove tehnološke opreme CNC obdelovalni center

Cilj operacije: proizvodnja lastnih produktov razvitih v podjetju

Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Storitve


Smo mizarstvo, ki izdeluje pohištvo po meri in prisluhnemo vsakemu kupcu posebej. Izdelujemo kuhinje, spalnice, kopalniško pohištvo, notranja vrata, zunanja vrata, stopnice in lesene balkone.


Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več